24.4.17

Archimommies: Bebek&Çocuk Odaları (Baby&Kid Rooms)







Beautiful two architect moms, Gamze and Pınar, decided to design rooms for the babies and kids. Last year, they established their own firm ArchiMommies in Istanbul. Here are some photos from their opening day 1 year ago. They change the showroom setting from time to time, so I suggest that you visit them occasionally. I am sure that it would be a great day for those of you expecting a baby. :))
They design beautiful, cute and functional rooms for the little ones. Well, it probably is not only for the kids, I am sure the parents would love the rooms more than their kids. There is probably a bit time for me to have kids, however, still I love what they are doing and the accessories that they have. I bought this shiny star pillow for myself. My 3 year old niece took it from me for several days and thank God she brought it back :))).
You should visit their website and/or their showroom in Caddebostan/Istanbul. Luckily you have another chance to meet them tomorrow in Zubizu Kids Bazaar that takes place in Four Seasons Bosphorus Hotel Istanbul. Click here to see the details.
Don't miss your chance to see cute, little things for your kids and maybe for you as well, if you are still a kid inside like me. ;)

Don't forget to follow them via https://www.instagram.com/archimommies/
Here is their website: http://www.archimommies.com/ 

Güzel mi güzel, iki mimar arkadaşım Gamze ve Pınar, bebekler ve çocuklar için odalar tasarlamaya karar verdiler. Geçen sene bu zamanlarda da, ArchiMommies adı altında kendi firmalarını kurdular. Geçen seneki açılıştan fotoğrafları görmektesiniz. Ara ara mağazayı yeniledikleri için de, bir ziyaretlerine gidin derim. Bebek bekleyenler için en zevkli gezmelerden biri olacağına eminim.:))
Hem işlevsel, hem de güzel mi güzel, şirin mi şirin odalar yapıyorlar. Büyük ihtimalle de bu odalar sadece bebekler ve çocuklar için değil, aslen anne-babalar için gibi oluyor sanki. Çocuklarından daha çok sevdiklerine eminim. Her ne kadar, bebek yapmama daha var diye düşünüyor olsam da, yaptıkları odaları ve minnoş aksesuarlarına bayılmamam için bir sebep yok, değil mi? Hatta kendime gördüğünüz yıldız yastığı aldım, baya bir severek. Bir ara 3 yaşındaki yeğenime kaptırdım ama, neyse ki sonra insafa gelip geri verdi yastığımı. :)))
Caddebostan'daki mağazalarına ve websitelerine mutlaka bir bakın. Hatta şansınıza yarın da (25.04.2017) Four Seasons'ta yapılacak olan Zubizu Kids Bazaar'da yer alacaklar, fırsatınız olursa gidip tanışmanız için harika bir fırsat. Detaylar için buraya tıklayınız. 
Çocuklar ve bebekler için bu şirinlikleri görme şansınızı kaçırmayın, hatta belki de bunlar biraz sizin içindir, eğer benim gibi sizin de içinizde hala bir çocuk var ise. ;)

Instagram'dan takip için: https://www.instagram.com/archimommies/
Bir de websiteleri: http://www.archimommies.com/ 

Click on the image below/ Görsele tıklayınız:

























No comments:

Post a Comment

I would like to hear what you think. Thank you for following...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...